Pandev najavio oproštaj, ali pre toga vreme je za još jedno čudo

Glavna uzdanica selekcije Severne Makedonije na Evropskom prvenstvu bez dileme je Goran Pandev.

Najbolji igrač u istoriji ove zemlje najavio je kraj karijere po završetku šampionata, ali pre toga želi da napravi još jedno čudo sa nacionalnim timom u grupi sa Holandijom, Ukrajinom i Austrijom.

Nalazimo se u vrlo teškoj grupi, imamo loše iskustvo sa Austrijom, igrali smo dva puta i imamo negativan skor. Jasno je da nema slabe reprezentacije na prvenstvu, što znači da u svaku utakmicu moramo da uđemo hrabro i dobro pripremljeni. Ako prođemo grupu, za nas će to biti kao da smo osvojili Evropsko prvenstvo. Ono što nam ide u korist je činjenica da nemamo šta da izgubimo, da smo svesni naših mogućnosti i da upravo zato možemo da iznenadimo, rekao je Pandev za Meridian sport.

Navijači Severne Makedonije pokušavaju da odlože njegov odlazak u igračku penziju.

Zahvalan sam navijačima koji ne prestaju da bodre i reprezentaciju i mene i koji ne prihvataju moju penziju. Videćemo posle Evropskog prvenstva, ali mislim da je ovde moj kraj i da idem u penziju. Sada sam samo skoncentrisan na utakmice na prvenstvu, a posle ću razmišljati o oproštaju i na koji način ću se oprostiti od reprezentacije.

Pandev vidi Makedonce i na šampionatu sveta.

Naravno da vidim, ova generacija ima puno kvaliteta. Odigrali smo tri utakmice u kvalifikacijama za Mundijal, imamo šest bodova. Nesrećno smo izgubili od Rumunije, promašili smo mnogo šansi i nismo zaslužili da izgubimo, zaključio je Pandev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE