FINALE ZA ISTORIJU: Zbog OVOGA svi volimo Novaka Đokovića!

Novak Đoković je u polufinalu Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala pokazao zašto je najbolji na svetu. Po ko zna koji put.

Tu se više ne radi samo o teniskom kvalitetu i talentu, već i o pobedničkom mentalitetu, ponekad inatu, a svaki put – ljubavi prema tenisu i borbi koju vodi.

A, kad smo već kod ljubavi – da li ste se nekada zapitali zašto Srbija toliko voli Novaka Đokovića?

Svojim primerom nam je često davao lekcije, svesno ili ne, i često smo postajali bolji, jer – kada može on – možemo i mi!

Ako biste pitali svoje sugrađane zašto vole Novaka Đokovića, odgovori bi bili krajnje raznovrsni. Od onih da je to zato što je “naučio” Amerikance gde je Srbija, do onih da budi patriotizam u nama, da zrači pozitivnom energijom i da je pravi primer one čuvene floskule “rad na sebi”.

E, pa kod Novaka nije samo floskula. Vole ga ljudi i zato što izlazi iz okvira sporta, pa se bori za bolje sutra u svakom pogledu, ali isto tako – mnogi ga baš zbog toga ne vole.

Znamo svi za napade koje dolaze često od britanske javnosti, ali čak i oni moraju da priznaju da je jednostavno najbolji.

A, mi ćemo vam priznati još nešto. Svi moraju da se slože da je Đoković u svojim mečevima uvek favorit, ko god se nalazio sa druge strane mreže. Pa, je tako i ove nedelje kada će u finalu Rolan Garosa odmeriti snage sa Stefanosom Cicipasom.

Kad je već tako, otkrićemo vam i jedan razlog zašto ga BAŠ SVI vole – uvek se može dobro zaraditi! Šta to znači?

To znači da vas OVDE čekaju sjajne kvote na ovaj finalni meč, a OVDE možete preuzeti bonus za sportsko klađenje u iznosu od 2.000 dinara i predlažemo da baš sve stavite na Novaka.

Uz malo sreće, zavolećete ga još više. A, ako vam padne još koja “mrvica” sreće – možete osvojiti AUDI A4, ali više o tome saznajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE