FUDBALSKA GROZNICA TRESE PLANETU: Evropsko prvenstvo je u toku, a danas kreće i KOPA AMERIKA!

Na radost brojnih ljubitelja fudbala, najstarije takmičenje reprezentacija će se ipak održati i ove godine. Zašto kažemo “ipak”? Zato što je, usled pandemije koronavirusa, najpre

Kolumbija povukla svoje domaćinstvo, a potom je to uradila i Argentina. Konmebol se našao u velikom problemu, ali rešenje su dali Brazilci.

Tako je zemlja fudbalskih majstora poput Pelea, Zika, Ronalda, Ronaldinja i ostalih ponovo dobila domaćinstvo turnira pošto su organizovali i prošlo izdanje, 2019. godine kada su i osvojili titulu.

Takmičenje počinje 13. juna i trajaće sve do 10. jula, što znači da će se poklopiti sa Evropskim prvenstvom, koje će se igrati u 11 gradova.

Pa, ako više volite južnoamerički fudbal – neće vam biti dosadno.

Uz to, želimo da vas obavestimo da vas u Meridianu čeka najveća ponuda igara za oba takmičenja, ali i ne samo to – tu su i najveće kvote na svetu, ali i najjači bonusi – sve nove igrače, pošto se registruju na meridianbet.rs sajtu ili putem mobilne aplikacije, očekuje keš poklon bez uslova, čak 2000 DINARA za online klađenje!

I zato – pravac meridianbet.rs, preuzmite bonus odmah, a onda…

Vreme je za šampionske tikete!

Grupu A čine Argentina, Bolivija, Urugvaj, Čile i Paragvaj, dok će se u grupi B takmičiti Brazil, Peru, Kolumbija, Venecuela i Ekvador. Prve četiri reprezentacije iz obe grupe prolaze u četvrtfinale, a posle se igra u klasičnom nokaut sistemu na jednu utakmicu.

To znači da ćemo na jednom mestu gledati Lionela Mesija i Nejmara, ali ne i Hamesa Rodrigeza recimo, kojeg se Kolumbija praktično “odrekla”.

Međutim, kvalitetnog fudbala i spektakularnih poteza svakako neće manjkati, pa ostaje da vidimo ko će se bolje pokazati – EURO ili Kopa Ameika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Boltauzera, Amerikanac oštro po Slovencu

Košarkašku javnost uzburkala je vest prema kojoj se poznati slovenački sudija Matej Boltauzer tereti za krađu na beogradskom aerodromu. U...

POVEZANE OBJAVE