Lengston Hol vodio Crvenu zvezdu do 21. titule šampiona Srbije! (VIDEO)

Crvena zvezda je osvojila 21. titulu šampiona Srbije pošto je u majstorici savladala Megu 77:65.

Prva četvrtina pripala je Megi. Odlično su šutirali izabranici Vladimira Jovanovića i odlično su koristili širinu koju su stvarali visoki igrači izvlačenjem svojih čuvara na spoljne pozicije. Sa druge strane 10 poena je postigao lengston Hol koji je predvdio crveno-bele. Na kraju 21:24.

U drugoj četvrtini egal je bio do sredine četvrtine, kada je domaćin preko Davidovca, a potom i Hola napravio nešto osetniju prednost koja je iznosila 42:34. Pomenuti Hol je poluvreme završio sa sjajnih 17 postignutih poena.

Treći period pokazao je dva lica obe ekipe. Sedam minuta Crvena zvezda je dominirala u oba pravca Mega praktično nije videla koš, a prednost domaćih je samo rasla. Najveća je bila 55:38, a ond aje usledila serija Mege od 10, do konačnih na kraju četvrtine 57:50.

U četvrtom periodu viđena je rovovska borba. Mega je na 5 minuta pre kraja posle trojke Milosavljevića prišla na 5 poena minusa, ali onda su Noko, apotom Dobrić i Hol trojkama praktično rešili me. Na kraju meča 77:65.

U Crvenoj zvezdi najefikasniji je bio sjajni Lengston Hol sa 24 poena, Ognjen Dobrić je postigao 15, Marko Simonović 13, dok je Dejan Davidovac ubacio 10.

Kod Mege Simonović i Petrušev 15 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE