U Fudbalskom savezu zadovoljni turnejom

Reprezentacija Srbije odigrala je dva prijateljska susreta u Japanu. “Orlovi” su najpre remizirali sa Jamajkom rezultatom 1:1, a u drugoj utakmici poraženi su od reprezentacije Japana sa 0:1.

Sportski direktor Fudbalskog saveza Stevan Stojanović u izjavi koju je dao za sajt FSS rekao je da je zadovoljan prikazanim.

Turneja možda nije bila uspešna u rezultatskom smislu, ali sam zadovolja onim što sam video na treniznima i na mečevima protiv Jamajke i Japana. Imali smo priliku da proverimo mogućnosti igrača koji su debitovali za nacionalni tim. U septembru nas očekuju izuzetno bitni izazovi protiv Luksemburga i Republike Irske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i siguran sam da selektor Stojković i njegovi saradnici sada imaju jasniju sliku na koga od ovih momaka mogu da računaju i za naredno okupljanje. Posebno mi je drago što su stariji igrači dali primer mlađima kako se ponaša i ophodi prema obavezama u reprezentaciji Srbije, kazao je Stojanović.

On je pohvalio atmosferu u srpskom timu, navodeći da se nije dogodio ni najmanji incident i da su fudbaleri bili izolovani od sveta te da su to junački izdržali.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE