EURO TIKET DANA: Katarina Živković NE MAŠI – ovo su njeni tipovi (FOTO)

To što Srbija ne igra na Evropskom prvenstvu ne znači da euforija i uzbuđenje koje donosi veliko takmičenje izostaju, a gde je fudbal – tu je i naša omiljena zanimacija – klađenje.

Ne sumnjamo da ste bili vredni tokom cele sezone i pomno pratili učinak najvećih fudbalskih zvezda, njihovih timova i reprezentacija, ali isto tako znamo da ima onih koji su “zabušavali”.

Pa, za njih smo spremili malu pomoć. Od sada će naše najveće zvezde tipovati za vas, a na vama je da li ćete ih poslušati ili ne.

Led će probiti mega popularna pevačica, Katarina Živković, koja je imala više nego zanimljive izbore.

Ali, pre nego što vam otkrijemo šampionski tiket lepe Katarine, imamo jedno iznenađenje za sve kladioničarske duše – na OVOM LINKU odmah možete preuzeti 2.000 DINARA za online klađenje.

Sve što je potrebno: registrujte se na meridianbet.rs i BONUS JE VAŠ, a tek onda možete da krenete da sastavljate dobitne tikete. Pa, da vidimo šta je Katarina spremila za danas…

Naša pevačica nije imala dilemu – ubeđena je da danas pobeđuju Češi, Poljaci i Španci.

Bila je hrabra Katarina, baš kao dvojka na Čehe, a da li će imati sreće? Videćemo…

Budite i vi hrabri, pa uskočite u do sada neviđeno takmičenje – NAJBOLJEG ČEKA AUDI A4.

Potrebno je da do 11. jula odigrate najviše tiketa! Sjajna vest je da su u igri svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji, kao i tiketi odigrani na uplatnom mestu koji su povezani sa Meridian+ karticom.

I zato – počnite već danas, prepišite tiket od Katarine Živković!https://www.youtube.com/watch?v=SaFIj3864JQ&feature=emb_title

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE