Novak o tome ko je “GOAT”: Meni nije mesto u toj debati, još uvek sam aktivan igrač

Kao i posle svakog završenog gren slema, sumiraju se utisci i povede se priča ko je najbolji teniser svih vremena.

Novak Đoković je pobedom u Parizu prišao Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu na samo jedan trofej razlike. Nadal i Federer imaju po 20, Đoković 19.

Srpski teniser je upitan po ko zna koji put o tome šta on misli o svemu, i dao je diplomatski odgovor.

Razumem da ljudi vole tu debatu, da pričaju o njoj i da žele da izvuku iz nas trojice nešto. Ne znam šta druga dvojica odgovaraju, ali ja ne želim da ulazim u spekulisanje o tome, koji su faktori presuđujući u tome ko je najbolji svih vremena. Ostavljam to stručnim ljudima u tenisu i navijačima da oni sami to procene, rekao je Đoković i dodao:

Meni je ogromno zadovoljstvo i motivacija da osvajam ovakve Grend Slemove, najveće turnire u istoriji našeg sporta i da ispisujem istoriju. To me gura, to me inspiriše. Zbog činjenice da sam jedini koji je osvojio barem po dva Grend Slema i barem po dva Mastersa sam presrećan. Neću da ulazim u tu debatu jer meni nije mesto tu, pošto sam i dalje aktivan u karijeri i dalje trasiram svoju stazu i put, svako od nas ima svoj autentičan put. Nastaviću da stremim ka osvajanju grend slemova, jer je to ono što se najviše računa posle tog renkinga na mestu broj 1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nadomak odbrani titule: Siti se vratio na prvo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u gostima Totenhem sa 2-0 i tako se vratili na prvo mesto Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE