Partizan krenuo sa pripremama, niko od funkcionera se nije obratio igračima

Fudbaleri Partizana u ponedeljak su počeli pripreme za novu sezonu u nekompletnom sastavu, pošto su produženi odmor dobili igrači koji su imali obaveze u svojim reprezentacijama.

Pripreme su započete u Sportskom centru Teleoptik, a u toku dana obavljaće se lekarski pregledi i testiranja u Institutu za medicinsku fiziologiju.

– Imali smo trening, danas i sutra su pregledi, polako ih uvodimo u rad, prva tri dana imaćemo po jedan trening dok se ne skupimo, onda pojačavamo malo ritam. Reprezentativci i stranci priključiće se 20. juna, kasnije 24. jula i Natho, a Holender do 12. jula, posle Evropskog prvenstva , rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Uz ekipu nisu igrači koji su imali obaveze ili su i dalje sa svojim reprezentacijama, poput Bibrasa Natha, Igora Vujačića, Nikole Štulića, Lazara Pavlovića, Nemanje Jovića, Aleksandra Šćekića, Siniše Saničanina i Filipa Holendera, koji sa Mađarskom igra na Evropskom prvenstvu.

Zanimljivo je da na početku priprema niko od čelnika kluba nije bio prisutan niti se, kako je to bio običaj godinama unazad, obratio igračima i članovima stručnog štaba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE