Tako se to radi! Milan je za danskog heroja pripremio najveću moguću nagradu

Kapiten reprezentacije Danske Simon Kjer prekjuče je, najverovatnije, spasio život Kristijanu Eriksenu. On je među prvima pritrčao saigraču nakon što se odjednom srušio na teren.

Reagovao je hrabro i pribrano, izvukao mu jezik i pobrinuo se da ostane u pravom položaju do dolaska medicinskog tima.

Nešto kasnije, kada je stigla, od straha skamenjena, životna izabranica Eriksena, Kjer je i njoj prvi prišao i utešio je.

Takav herojski čin nigde nije prošao nezapaženo, pa ni u njegovom klubu Milanu koji priprema veliku nagradu. Naime, prema pisanju italijanskih medija, ‘Rossoneri’ su pripremili kapitensku traku za Kjera po povratku u klub.

Alesio Romanjoli izvesno napušta Milan, a na San Siru vide Kjera kao pravog naslednika na vrlo odgovornoj funkciji.

Inače, Simon Kjer rođen je 26. marta 1989. godine. Fudbalski je odrastao u Horsensu, FCM-u i Midtjilandu, gdje je 1. januara 2007. godine debitovao u seniorskom fudbalu.

Kasnije ga je put odveo u italijanski Palermo, nemački Volfsburg, italijansku Romu, francuski Lile, turski Fenerbahče, špansku Sevilju, italijansku Atalantu, italijanski Milan, gde se iz Sevilje vratio 1. septembra prošle godine i postao lider tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO KLS: Borac u trileru savladao Spartak

Počeo je plej-of u okviru KLS-a, a takmičenje je otvorila utakmica u Čačku iizmeđu Borca i Spartaka. Učesnik ABA lige...

POVEZANE OBJAVE