Bufon ima novi klub!

Bufon je odbio bolje ponude, ali dolazak u ovaj klub nema cenu!

Veliki Bufon dobiće dvogodišnji ugovor, a i bonus u slučaju povratka u Seriju A. On će biti i kapiten tima, planira da brani do 45. godine, a zatim će zauzeti neku od funkcija u klubu. 

Novinar italijanskog Skaj Sporta Fabricio Romano potvrdio je da je golman dogovorio saradnju sa svojim nekadašnjim klubom Parmom.

Popularni Bufon je svoju karijeru počeo u Parmi, pre 26 godina, a potom je u dva navrata nastupao za Juventus za kratkim prekidom, pošto je jednu sezonu 2018/19 proveo na golu Pari Sen Žermena.

Parma će se sledele sezone takmičiti u Seriji B, a nema sumnje da će dolazak Bufona biti velika stvar, naročito za mlade u timu koji će moći dosta da nauče od njega.

Bufon je novinarima posle konferencije za medije rekao da ne pristaje više da bude drugi golman, da ima ponude i iz klubova koji igraju Ligu šampiona, ali da želi u Parmu svim srcem.

Izgleda da nema više prepreka, pa ćemo videti istoriju, posle 20 godina Bufon na “Tardiniju”, svojevremeno je iz Parme otišao u Juventus za 60 miliona evra i dugi niz godina bio najplaćeniji golman svih vremena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE