EURO SPECIJAL – NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Portugal 1.55, Rusija 1.75, Belgija 2.10

Počelo je da se “zahuktava“ u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, a to što Srbija ne igra ne znači da euforija i uzbuđenje koje donosi veliko takmičenje izostaju. Naravno, gde je fudbal – tu je i naša omiljena zanimacija – klađenje.

Tim povodom kladionica Meridian nastavlja da svakodnevno sprema iznenađenja za igrače. Najjači bonusi, bogata ponuda za klađenje i ubedljivo NAJVEĆE KVOTE na svetu čekaju vas na sajtu meridianbet.rs, a posebnu pažnju obratite i na kategoriju EURO 2020 SPECIJALI – bukmejkeri su spremili neviđeno dobre kvote i nikad jače igre.

Osim toga, važna napomena: sve do 11. jula u toku je veliko takmičenje u broju odigranih tiketa, a glavna nagrada je AUDI A4!

A ukoliko još uvek nemate otvoren nalog – registrujte se OVDE jer čeka vas i 2.000 DINARA BONUSA za klađenje.

Dakle, vesti su fantastične, a sada da vidimo koje mečeve obavezno da stavite na tikete.

MAĐARSKA – PORTUGAL, DVOJKA 1.55

(Utorak 18.00)

Aktuelni šampion Evrope predvođen Kristijanom Ronaldom koji je najzaslužniji za trijumf na Evropskom prvenstvu 2016. godine svoje takmičenje počinje u Budimpešti.

Na stadionu Ferenca Puškaša protivnik će biti domaćin Mađarska koja nije imala sreće u žrebu, pa je završila u grupi smrti u kojoj će pored Portugala igrati i protiv Nemačke i Francuske.

Za Mađarsku bi trebalo da zaigra napadač Partizana, Filip Holender, dok se sa druge strane očekuje najjači mogući sastav, uz izostanak Kansela koji je dobio pozitivan rezultat testa na koronavirus.

Zanimljivo je da su ove dve ekipe igrale i u grupnoj fazi prethodnog prvenstva Evrope, a tada je njihov meč završen rezultatom 3:3. Kristijano Ronaldo je na toj utakmici postigao dva gola uz asistenciju.

FINSKA – RUSIJA, DVOJKA 1.75

(Sreda 15.00)

Finska je kao debitant na Evropskim prvenstvima napravila iznenađenje u prvom kolu i stigla do tri boda koja će joj pomoći u nastavku grupne faze.

A, kada se na to doda činjenica da je Rusija lako poražena od Belgije, susret ove dve ekipe i te kako dobija na važnosti, s obzirom na to da je Rusija viđena kao ekipa koja može da zauzme drugo mesto grupe i obezbedi plasman i nokaut fazu.

Zanimljivo je da su reprezentacije ove dve države odigrale tek četiri međusobna susreta. Na sva četiri je Rusija pobedila, a poslednji put su igrali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

DANSKA – BELGIJA, DVOJKA 2.10

(Četvrtak 18.00)

Nakon drame u Kopenhagenu i problema koje je imao Kristijan Eriksen, fudbaleri Danske, još u šoku su odigrali drugo poluvreme utakmice protiv Finske u kojoj su poraženi.

Sada moraju “da se vade” protiv jednog od favorita za osvajanje. Danci imaju kvalitet, a sada i motivaciju da na domaćem terenu igraju za saigrača koji će najverovatnije morati da završi karijeru. Ali, pitanje je da li će to biti dovoljno protiv izuzetno kvalitetne ekipe, koja i bez povređenog Kevina de Brujnea predstavlja veliki problem protivnicima. Pokazali su to u prvom meču pobedom protiv Rusije (3:0) kada je Romelo Lukaku istakao kandidaturu za najboljeg strelca na prvenstvu

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE