OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Dejan Milojević novi trener višestrukog prvaka NBA lige

Kako prenosi crnogorski portal ‘Vijesti’, srpski stručnjak i aktuelni šef stručnog štaba podgoričke Budućnosti – Dejan Milojević ide u Golden Stejt Voriorse! On će deo stručnog štaba višestrukog prvaka NBA lige!

Naš trener prihvatio je ponudu kluba iz Ouklenda i tokom leta će se pridružiti Voriorsima, kao deo stručnog štaba. Informacija je potvrđena podgoričkim Vijestima, mada još nema detalja koji se tiču uloge nekadašnjeg centra u ekipi čija je prva zvezda Stefon Kari.

Ovo iznači da je Milojević svoju misiju u Budućnosti završio. U Podgoricu je stigao januara ove godine, potpisao ugovor do leta 2023, uz klauzulu da može da ide na kraju svakog takmičarskog ciklusa ukoliko se pojavi opcija prelaska u NBA ligu. Kad je stigla ponuda Golden Stejta dileme nije bilo. Milojević je napustio Budućnost i to samo dan pošto je osvojio titulu pobedivši Mornar u finalnoj seriji plej-ofa, 3:0.

Pre Budućnosti, Milojević je osam godina radio u Megi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOŠA FORMA TRAJE: Kecmanović zaustavljen u Rumuniji

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira među osam najboljih na turniru u Bukureštu. Izgubio je meč osmine...

POVEZANE OBJAVE