TSC počeo pripreme za novu sezonu, predstavljen Stanojlović

Fudbaleri FK TSC iz Bačke Topole okupili su se danas, na početku priprema za novu sezonu u Superligi Srbije, i tom prilikom predstavili novog igrača Slobodana Stanojevića.

Sportski direktor TSC-a Mirko Jovanović je izrazio nadu da su se igrači na pauzi lepo odmorili i da klubu predstoje uspešne pripreme posle kojih će spremno ući u sezonu.

Nakon mesec dana pauze danas krećemo sa treninzima. Pripreme smo započeli na našoj Fudbalskoj akademiji, a 25. juna odlazimo na pripreme na Bled. U Sloveniji ostajemo do 5. Jula. Planirano je da tamo odigramo tri kontrolne utakmice. Verujem da će to biti dovoljno da se ekipa pripremi i da se novi igrači uigraju sa ostatkom ekipe, rekao je Jovanović.

Šef stručnog štaba Mladen Krstajić je naglasio da klub već ima dobre i kvalitetne igrače i dodao da se nada da će dovesti još pojačanja kojima će biti upotpunjen igrački kadar.

Očekujem da će novi igrači koje smo već doveli, kao i oni koje planiramo da dovedemo u klub, biti na nivou kvaliteta kome stremimo. Do sada smo doveli Ćalušića i Stanojlovića, ali planiramo da sa još nekoliko pojačanja napravimo jaču ekipu.

Napadač Slobodan Stanojlović (19), novo pojačanje FK TSC u letnjem prelaznom roku, ocenio je i da je za njega ovo veoma dobra odluka i da smatra da je izabrao dobar put da se razvije kao fudbaler baš u TSC.

Prethodnih šest meseci sam kao pozajmljen igrač bio u Loznici i raduje me se što sam prešao u klub koji igra u višem rangu takmičenja. Svestan sam da to podrazumeva mnogo više rada i truda, ali očekujem veoma uspešnu sezonu u novom klubu. Ekipa TSC-a je odlična i želim da učestvujem u postizanju dobrih rezultata sa što više postignutih golova, rekao je Stanojlović.

Planirano je da TSC već 19. juna na svom terenu odigra pripremnu utakmicu protiv Spartaka.

Na pripremama na Bledu će 27. juna odigrati utakmicu protiv Tabora iz Sežane, a 30. juna protiv HNK Šibenik, dok im je 4. jula protivnik ekipa Tuzla City.

Za 10. jul je predviđena generalna proba u Osjeku, protiv NK Osijek.

FK TSC je sezonu 2020/2021 Superlige završio na petom mestu sa 58 osvojenih bodova iz 16 pobeda, 7 remija i 15 izgubljenih mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEĆE SKORO NA TEREN: Sad i Englezi optužuju Tonalija!

Sandro Tonali je dobio kaznu od strane italijanskih vlasti od 10 meseci zbog skandala sa onlajn klađenjem. Kazna je trebala...

POVEZANE OBJAVE