Zvezdaši izabrali najlepši gol sezone

Crvena zvezda je na kraju uspešne sezone, koja je krunisana “duplom krunom” stavila na glasanje koji je najlepši gol sezone.

U najuži izbor za gol sezone ušli su: Željko Gavrić na utakmici Crvena zvezda – Voždovac, Njegoš Petrović na utakmici Gent – Crvena zvezda, Veljko Nikolić na utakmici Crvena zvezda – Voždovac, El Fardu Ben na utakmici Milan – Crvena zvezda, Mirko Ivanić na utakmici Crvena zvezda – Voždovac, Aleksandar Katai na utakmici Crvena zvezda – Slovan iz Libereca, Gelor Kanga na utakmici Crvena zvezda – Gent, Milan Pavkov na utakmici Crvena zvezda – Milan, Njegoš Petrović na utakmici Bačka – Crvena zvezda i Aleksandar Katai na utakmici Crvena zvezda – Gent.

kao pobednik sa najviše glasova izabran je gol Njegoša Petrovića protiv Genka Pored toga što je bio lep bio je i veoma značajan, pošto je pobedom u Belgiji Crvena zvezda obezbedila prolaz u 1/16 finala Lige Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milutinov se ne obazire na zvižduke: Hvala Partizanu!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan, a srpski reprezentativac Nikola Molutinov je bio uz grčki tim ali nije igrao...

POVEZANE OBJAVE