IGRAJ I POBEDI! Uzmi 2.000 RSD i kladi se da srpske košarkašice osvajaju Evropsko prvenstvo

Sada kada smo svi proslavili uspeh Novaka Đokovića, možemo da se vratimo na timske sportove, a slavu najboljim evropskim fudbalerima ukrašće najbolje evropske košarkašice.

Kao što znate, od 17. do 27. juna u Francuskoj i Španiji igraće se Evropsko prvenstvo u košarci, a naše najbolje košarkašice potrudiće se da nas obraduju novom medaljom.

Srbija igra u grupi B, i to protiv Italije, Crne Gore i Grčke. Reklo bi se da su naše devojke izraziti favoriti u ovoj grupi, ali isto tako ne smemo nikoga otpisati.

U znak podrške našim devojkama, koje su nas mnogo puta obradovale, najbolja kladionica u regionu spremila je sjajno iznenađenje. Za početak, kliknite OVDEi preuzmite bonus za sportsko klađenje, u iznosu od 2.000 DINARA, a onda uživajte u košarci.

Ni to nije sve, SAMO U MERIDIANU čeka vas i fantastičan bonus na parove, ido 2000%, pa je ovo pravi momenat da iskroristite sve pogodnosti.

Odmah posle Evropskog prvenstva slede Olimpijske igre u Tokiju, od 23. jula do 8. avgusta, prvi put će reprezentacija imati dva velika takmičenja tokom jednog leta.

Šta to znači? To znači da će im naša podrška biti apsolutno neophodna, a ne sumnjamo da će selektorka Marina Maljković i kapiten Jelena Bruks znati to da kanališu. Pa, ko zna, možda ih uskoro dočekamo na balkonu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedović pred Megu: ” Očekuje nas jako težak posao”

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Megu u prvom meču polufinalne serije ABA lige. Svoja očekivanja pred taj meč, izneo je košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović. -Mega nas...

POVEZANE OBJAVE