Suarez: Sa Mesijem na terenu nisam prijatelj

U drugom kolu Kopa Amerike u grupi A, igraće se derbi između Argentine i Urugvaja. Utakmica se igra između petka i subote od 2 časova po našem vremenu.

  U prvom meču Argentina je igrala nerešeno sa Čileom 1:1, dok će ovo Urugvajcima biti prvi meč na šampionatu. Duel velikih rivala biće prilika da opet na suprotnim stranama terena budu veliki prijatelji Leo Mesi i Luis Suarez, koji su godinama zajedno nosili sa uspehom dres Barselone.

Kada utakmica počne, prijateljstvo prestaje. Sa Mesijem na terenu nisam prijatelj tih 90 minuta. Ista situacija je i kada Atletiko igra protiv Barse.  Želim da moja ekipa pobedi i sve ću da učinim za to. Posle 90 minuta, sve ostaje po starom, rekao je Suarez.

Vrhunski napadač smatra da njegova reprezentacija ima svoje šanse protiv favorizovane Argentine

Imaju sjajan tim. Posebno u napadu. Strašno su opasni. Međutim, kao i svaka ekipa, imaju svoje slabosti. Na nama je da ih maksimalno iskoristimo i pokušamo da trijumfom otvorimo šampionat, istekao je sjajni napadač.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda značajno oslabljena u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju meč protiv Real Madrida u okviru 32. kola Evrolige. Crveno-beli u meč sa liderom...

POVEZANE OBJAVE