Vazura najavio pojačanja i ocenio narednog protivnika

Dunajska Streda je prošlu sezonu završila iz šampiona Slovana iz Bratislave i sigurno nije naivan rival, ali vicešampion Srbije je favorit na ovoj utakmici.

Generalni direktor crno-belih, veruje da tim iz Humske ima kvalitet, da će biti na pravom nivou u kvalifikacijama i preskočiti Slovake u drugom kolu, a na kraju dospeti i u grupnu fazu. On takođe smatra da su crno-beli izvukli najtežeg protivnika od pet mogućih.

 -Izvukli smo najtežeg od ponuđenih protivnika u žrebu, ali apsolutno verujemo u našu ekipu, trenera Aleksandra Stanojevića, kvalitet koji posedujemo, a koji ćemo dodatno nadgraditi pojačanjima. Zato smo optimisti i nadamo se dobrom rezultatu – rekao je Vazura i dodao:

– Kvalitet našeg rivala, koji je prava kolonija internacionalaca, još je jedan od dokaza da Konferens liga ima jednak kvalitet kao i Liga Evrope. Otuda je i motiv Partizana da se nađe u grupnoj fazi veoma veliki i učinićemo sve da na kraju tako i bude , završio je generalni direktor crno belih za Telegraf.

Podsetimo, prva utakmica na programu je 22. jula u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije u Slovačkoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos poražen od Makabija nakon preokreta, uzalud odlična partija Lesora (VIDEO)

Košarkaši Makabija savladali su Panatinaikos u OAKA areni sa 91-87, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Iako su Zeleni tokom druge...

POVEZANE OBJAVE