Makedonci nemoćni protiv Ukrajine (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Ukrajine u okviru grupe C savladala je reprezentaciju Makedonije rezultatom 2:1.

Krenuli su Makedonci čvrstvo u ovu utakmicu, ali nisu uspeli da iskoriste nešto lošiju postavku u odbrani Ukrajinaca. Vođstvo Ukrajini doneo je Andrej Jarmolenko u 29. minutu koji je iskoristio slabu reakciju odbrane Severne Makedonije.

Iako je golman makedonskog tima imao nekoliko dobrih intervencija, Ukrajinci su poveli sa 2:0 golom Jaremčuka u 34. minutu, što je kasnije će se ispostaviti bilo dovoljno Ukrajincima za pobedu u ovom meču.

Makedonci su čvrsto krenuli u drugo poluvreme. Imali su priliku da smanje prednost sa bele tačke, međutim golman Ukrajinaca Buščan je odbranio da bi lopta ponovo došla do Alijoskog koji je ovog puta bio siguran za 2:1.

Ovo je dodatno dalo snago Makedoncima koji su u nastavku stvarali pritisak na gol protvnika, međutim nisu imali dovoljno sreće za izjednačenje. Ukrajinci su imali šansu za treći pogodak, Cigankov je imao sjajnu priliku, a onda nakon igranja rukom jednog igrača Makedonije, penal za ekipu Andreja Ševčenka. 

Na scenu je stupio Malinovski kojem je Dimitrievski fantastično odbranio penal, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE