SAMO U MERIDIANU: Najpreciznija statistika na svetu – sve informacije na jednom mestu!

Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, najbolja kladionica u regionu spemila je posebno iznenađenje dok traje Evropsko prvenstvo u fudbalu.

EURO Live Sports Centre je od sada vaše omiljeno mesto za analizu, sveže informacije i najprecizniju statistiku na svetu!

Meridian vam pomaže da dođete do dobitka – iskoristite veliku količinu statističkih podataka i donesite najbolju odluku na koga da se kladite. Ispratite forme svih reprezentacija, povedite računa i o formi najboljih igrača, ali i o eventualnim povredama.

Saznajte ko su najbolji strelci, a ko najbolji asistenti ekipa. Saznajte koje ekipe igraju najbolji napadački fudbal, a koje se prvenstveno oslanjaju na odbranu. Iskoristite svaku šansu koja vam se pruža i postanite deo pobedničke ekipe kladeći se na Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Dakle, na meridianbet.rs sajtu vas čeka EURO na dlanu, a da sve bude još zabavnije OVDE odmah preuzmite 2.000 DINARA za online klađenje i priključite se fantastičnom takmičenju u broju odigranih tiketa – NAJBOLJEG ČEKA AUDI A4!

Srećno!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE