Strasti se ne smiruju: Rad i dalje protestuje zbog ispadanja iz Superlige!

Iako je Superliga Srbije završena, strasti na Banjici se još uvek ne smiruju. Naime, Rad i dalje protestuje zbog ispadanja iz lige. Ovaj put oglasio se sportski direktor kluba Miloš Trifunović kojii navodi da zakon nije jednak za sve učesnike Superlige Srbije.

U ime Rada postavljam pitanje svim republičkim i sportskim institucijama: Ukoliko je drugostepena komisija za žalbe odbila da da licencu Novom Pazaru, ko je zadužen da određuje rokove i dokle će uopšte trajati ta igra oko Novog Pazara? Ako su zakoni u Fudbalskom savezu Srbije jasni, a jesu, zašto onda nisu jednaki za sve? Ako je 19 klubova uredno i na vreme dobilo licencu tražimo odgovor od bilo koje nadležne institucije zašto se jednom klubu gleda kroz prste? Sa svim klubovima smo u dobrim odnosima i nemamo ništa lično protiv nikoga, ali ćemo se za naš klub boriti svim pravnim sredstvima pa makar pred UEFA i FIFA i ako to ne bismo voleli. Ako smo ispali iz Superlige, a svi znamo kakva su poslednja kola bila po pitanju regularnosti, zašto onda ne bismo mogli da ostanemo superligaši ako nam to pravo pripada po zakonu, postavio je javno pitanje Trifunović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE