ŽESTOKA OPOMENA: UEFA donela pravilo o sklanjanju pića na konferencijama za medije

Jedna od glavnih tema ovih dana je pomeranje flašica Koka Kole i piva na konferencijama za štampu u okviru Evropskog prvenstva u fudbalu.

Prvi je počeo Kristijano Ronaldo. On je na jednoj konferenciji za medije sklonio flašice Koka Kole koje su se nalazile ispred njega, da bi Pol Pogba isto to uradio sa bočicom Hajnekena jer je protivnik alkoholnih pića.

To nije sve!  Manuel Lokateli je takođe sklonio Koka Kolu, a selektor Rusije Stanislav Čerčesov je uradio potPuno drugu stvar, otvorio je flašicu gaziranog soka i popio ga.

Povodom ovih dešavanja, UEFA je obavestila fudbalere i selektore da više nema pomeranja flašica sa konferencija, jer kako navode one nisu slučajno tu. Takođe, iz UEFA su napomenuli da bi nacionalni savezi trebalo da informišu svoje igrače o obavezama koje su preuzete kada su došli na EP i da ako do kažnjavanja dođe, to će ići preko saveza, a ne direktno sa računa igrača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE