Zar ludost nekad nije dobra: Obradović ponovo u Partizanu?

U kom klubu će Željko Obradović nastaviti trofejnu karijeru i da li će to možda biti Partizan pitanje je za sve. Ni posle intervujua za “NIN” Obradović nije nagovestio rešenje zagonetke, ali je još više zagolicao maštu navijača Partizana.

– Sa ljudima iz Partizana sam u stalnom kontaktu i uvek sam pokušavao da nađem način da Partizanu pomognem. Ali ne samo Partizanu, nego svim našim klubovima, verujte mi.U evropskoj košarci imam dobre prijatelje i kad god je trebalo da se kaže lepa reč za bilo koji naš klub, ja sam to pokušao da uradim. Zašto? Zato što verujem da ovdašnju produckiju trenera i igrača Evropa mora da poštuje. Za evropsku košarku je strašno važno da u Evroligi budu i Partizan i Zvezda. To bi mnogo smanjilo tenzije. Beograd bi kao grad u kome ljudi vole i razumeju košarku, svake sedmice imao punu Arenu i to bi bila poruka za celu Evropu. A mislim da je suvišno da objašnjavam moje emocije prema Partizanu i koliko mi Partizan znači.- rekao je Obradović
Obradović se osvrnuo i na reči  Dalipagića koji je nedeavno izjavio da bi njegov povratak u Partizan u ovom trenutku bio baš neobičan potez.

– Šta god da odgovorim, može da se protumači na ovaj ili onaj način, ali mogu da kažem, na primer, zar ludost nekad nije dobra? Kada sam 1991. u 31. godini ženi rekao da više nisam igrač, već trener, čudno me je pogledala i rekla ‘Dobro, sedi, odmori se’. Suština je u ovome – znam koja je moja cena u Evropi, ali to ne može da bude presudno da bih otišao negde da radim, nego ambicija , jasan je najbolji evropski trener.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE