IZNENAĐUJUĆI IZBOR: Nema mesta u svojoj reprezentaciji, a u Interu ga vide kao Handanovićevog naslednika

Inter planira budućnost nakon Samira Handanovića i navodno cilja na čuvara mreže Fiorentine Bartolomeija Dragovskog.

Tutosport izveštava da su ‘Nerazuri’ počeli tražiti buduću zamenu za Handanovića na Đuzepe Meaci.

Prema spomenutom izvoru, Inter je označio poljskog golmana kao čoveka koji može zameniti njihovog trenutnog kapitena.

Generalni direktor Intera Bepe Marota doveo je Vojćeha Ščensnia u Juventus dok je Bufon još bio tamo i želi dovesti Handanovićevog naslednika kad je i slovenski internacionalac još uvek u klubu.

Tutosport ističe da je glatka tranzicija uspela u Juventusu, a Marota se u Interu nada sličnom scenariju kada želi zameniti 36-godišnjaka.

Dragovski ima ugovor u Fiorentini do leta 2023. i transfer u Inter mogao bi se pokazati skupim za Nerazure.

Međutim, izveštaj veruje da će se Ionut Radu prodati ovog leta i mogao bi pomoći u finansiranju dovođenja golmana ‘Viole’.

Inače, reakcije Interovih navijača na vest o dolasku Dragovskog su podeljene, jedan deo je zadovoljan, a puno veći broj smatra da Poljak nije dovoljno kvalitetan izbor za naslednika legendarnog Slovenca.

“Dragovski nema mesta ni u svojoj reprezentaciji, a mi bi ga doveli kao naslednika velikog Samira”, jedan je od komentara Interovih navijača na društvenim mrežama.

Inače, Dragovski nije pozvan na aktualni Euro. Selektor reprezentacije Poljske Paulo Sosa prednost je dao iskusnijim golmanima Ščensnom, Skorupskom i Fabianskom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ivanić: Najbolji smo, hvala navijačima

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu rezultatom 2:0 čime su osvojili Kup Srbije. Jedan od junaka ovog meča je...

POVEZANE OBJAVE