Zvezda produžila ugovor sa mladim fudbalerom

Mladi fudbaler Crvene zvezde Nikola Stanković produžio je ugovor sa ovim klubom do 2025. godine.

Zvezdin biser rođen je 2003. godine, a važi za jednog od najtalentovanijih mladih fudbalera u regionu. On je prošao pripreme sa seniorskim timom crveno-belih, a igrao je u Prvoj ligi Srbije za Zvezdin razvojni tim Grafičar.

Želeo bih da se zahvalim stručnom štabu Crvene zvezde što su mi ukazali priliku i produžili ugovor do 2025. godine. Nadam se da ću u što kraćem periodu opravdati očekivanja uprave, kompletnog stručnog štaba i saigrača. Čast mi je što će me trenirati Dejan Stanković, svi znamo kakav je fudbaler bio, pa sada i trener. Radujem se njegovim savetima, potrudiću se da ih uvažim pošto mi veoma znače na terenu. Već sam prošao pripreme sa prvim timom, sve sam to video, osetio i nadam se da će ove godine biti lakše. U kvalifikacijama za Ligu šampiona smo izvukli jake rivale, ali ja verujem u svoju ekipu i očekujem da prođemo u veliko evropsko takmičenje“, izjavio je Stanković.

Stanković je svoju karijeru počeo u omladinskoj selekciji Crvene zvezde gde se odlično pokazao, da bi kasnije bio član seniorskog tima ekipe Grafičara gde je zabeležio 22 nastupa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE