Formirana nova skupština na Marakani

Fudbaleri Crvene Zvezde uskoro počinju pripreme za novu sezonu i borbe u tri takmičenja.

Uveliko se govori o mogućim pojačanjima i odlascima sa Marakane.

I pored toga, sportski sektor kluba održao je konstitutivnu sednicu na kojoj je utvrđen novi saziv skupštine kluba.

Prisutnima se obratio predsednik Crvene Zvezde Svetozar Mijailović.

Vaš četvorogodišnji mandat započinjete u rekordnoj godini, koja je kruna uspeha prethodnog saziva, četiri titule zaredom, četiri nastupa u grupnim fazama evropskih takmičenja. Ove godine tim Dejana Stankovića osvaja duplu krunu i evropsko proleće. Rezultati za ponos svih zvezdaša, ali ovi rezultati i obavezuju. Očekuje vas mnogo posla u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Verujem da će ovaj sastav uneti i novu energiju, veoma potrebnu da se savladaju izazovi koji nas očekuju -rekao je on.

On je dodao:

Godine mi dozvoljavaju da kažem da se nikada u Zvezdi nije radilo u uslovima veće neizvesnosti. Rezultati koje smo postigli u ovim uslovima, potvrđuju da imamo sposobno i odgovorno rukovodstvo, koje je našlo i nalazi rešenja da odgovori izazovima pred kojima smo se našli i sa kojima ćemo se i u budućnosti susretati.

Crveno Beli će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona igrati protiv Makabija iz Haife ili Kairata iz Almatija. U njihovom taboru se nadaju da će ponoviti sezonu kakva je bila prošla.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE