Mijailović: Povratak Obradovića bi bio dokaz da je Srbija centar evropske košarke

Partizan je u potrazi za novim trenerom. Kao najzvučnije ime pominje se eventualni povratak Željka Obradovića na klupu crno-belih.

Suvišno je i pričati o tome koliko bi za Partizan značio povratak slavnog stručnjaka. Na ovu temu oglasio se i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke, rekao je Mijailović.

Iako se mnogi pitaju kako je finansijski moguće da Partizan dovede sjajnog trenera, Mijailović navodi da veza između Obradovića i Partizana nije zasnovana na bazi “materijalne kompenzacije”.

U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate, zaključio je Milojević i nagovestio mogućnost da bi se ipak ovaj transfer mogao dogoditi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LAJOVIĆ NE STAJE: Srbin u četvrtfinalu!

Srpski teniser Dušan Lajovic plasirao se među osam najboljih tenisera u Barseloni. Nakon velike borbe pobedio je domaćeg igrača Alehandra...

POVEZANE OBJAVE