Bolje bi mu bilo da se nije vraćao: Ultrasi Parme poslali su NEMILOSRDNU poruku Đanluiđiju Bufonu

Đanluiđi Bufon (43) vratio se u svoj matični klub Parmu nakon 20 godina, ali njegov povratak nisu sa oduševljenjem pozdravili najzagriženiji navijači tog kluba.

Netom nakon službene potvrde Bufonovog povratka, ultrasi Parme objavili su poruku kojom su pokazali što misle o legendarnom golmanu.

“Pre 20 godina si obećao da nikad nećeš igrati za us*ani Juventus, a onda si 20 dana posle potpisao za njega. Sad se vraćaš u jedini klub koji te učinio pobednikom u Evropi. Nakon svega ti samo želimo poručiti da si za nas malen čovek i da ćeš to zauvek ostati”, stoji u saopštenju.

Bufon je s Parmom osvojio Kup UEFA 1999. godine, jedini njegov evropski trofej pre nego što je za tada rekordnih 52 miliona eura prešao u redove omraženog rivala Juventusa.

Iako s Juventusom nikada nije osvojio evropski trofej, zato je pokorio Italiju gde je titulu prvaka osvajao čak deset puta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE