Nedelja rezervisana za “LUDU” TRKU U FRANCUSKOJ – kladi se UŽIVO na Formulu 1!

SAMO U MERIDIANU – UZMI 2.000 RSD i kladi se UŽIVO tokom trke Formule 1!

Vozač Red Bula Maks Ferstapen kritikovao je proizvođača guma Pireli. Kevin Magnusen je najavio povratak u Formulu 1, ali samo pod uslovom da ga pozovu Red Bul ili Mercedes.  Silverston se i dalje nada publici, iako su šanse male, a test Romana Grožana u bolidu Mercedesa je odložen zbog restrikcija sa putovanjima između SAD i Francuske.

Sada kada ste ovo pročitali – čini vam se kao da ste upali u neku veliku zbrku i cirkus? Dobro vam se čini, Formula 1 je baš to – cirkus – i to najbrži na svetu!

A, pored svih ovih peripetija tek nas čeka speaktakl, a to je trka za Veliku nagradu Francuske.

Ali, ima jedna olakšavajuća okolnost, a to je što vas SAMO U MERIDIANU čeka i UŽIVO KLAĐENJE na Formulu 1, a sve to pošto OVDE preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 2.000 DINARA.

Pa, sada vam je jasno značenje reči spektakl, zar ne? Bilo kako bilo, nedelja je rezervisana za ludu trku u Francuskoj, a na njoj ćemo gledati najbolje vozače današnjice.

U odnosu na prošlu godinu, imamo blagu promenu na listi vozača, barem trenutno, pa se u generalnom plasmanu na prvom mestu nalazi vozač Red Bula, Maks Ferstapen, a iza njega je i član Mercedesa i svetski šampion, Luis Hamilton.

Serhio Peres, Lando Noris, Šarl Lekler i Valteri Botas su samo neka od imena koja nas čekaju u Francuskoj i koja će nam prirediti neverovatnu vožnju. Osim toga, voziće i Mik Šumaher, a upravo je njegov otac, legendarni Mihael vozač koji je najviše puta trijumfovao na ovoj stazi.

Čak osam puta je trijumfovao legendarni Nemac, a na njegovom sinu je dug put da ga stigne. Dug put i mnogo prepreka, poput imena koja smo nabrojali.

Sve to nam garantuje ludu zabavu, koju ne smete propustiti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE