Vazura: Dva stranca u Humskoj do kraja nedelje

U Partizan su ovog leta stigli Siniša Saničanin i Danilo Pantić, ali sportski sektor Partizana tek očekuje veliki deo posla. Generalni direktor crno-belih najavio je dva pojačanja iz inostranstva već do kraja ove nedelje. 

Pregovaramo sa dva igrača, blizu su dolaska, očekujem realizaciju u narednim danima. Pregovori dugo traju. Nisu slobodni, pod ugovorom su sa klubovima. Zato traje duže nego što smo očekivali. Bilo je najave da će doći do ponedeljka, subote, nedelje… U naredna tri, četiri dana imaćemo dva nova stranca u Partizanu, rekao je Vazura.

Partizan je doveo več dva veoma kvalitetna pojačanja:

Doveli smo Danila Pantića da opet bude deo Partizana, sada će pokazati više nego na pozajmici, tu je i Saničanin kao slobodan igrač i sa njim smo pričali još od marta i od njih dosta očekujemo. Dolaze i kao što rekoh i dvojica stranaca, sigurno do kraja nedelje.

Vazura je rekao da crno-beli prave i transfer listu kako bi se smanjili troškovi. Glavni zadatak biće da se raskine saradnja sa Bajbekom.

 -Sa Bajbekom razgovaramo, doći će uskoro, nije opravdao ono što smo očekivali. Pričamo o raskidu ugovora, završio je Vazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PO ZAVRŠETKU DVA DERBIJA: Zvezda prodaje ulaznice za gostovanje u Novom Sadu

U drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini. Crveno-beli iz Beograda ulaze u meč nakon dve pobede...

POVEZANE OBJAVE