Razbijte monotoniju uz virtuelne sportove

Virtualni sporotvi su jedna od velikih novosti na koje se igrači sportske kladionice sve više i više navikavaju. Zbog načina na koji su koncipirani i dinamike igranja sve su popularniji među korisnicima sportskih kladionica. Ovaj novi segment klađenja posebno je došao do izražaja kad su zbog pandemije koronavirusa gotovo sve zemlje bile “zaključane” i nisu imale sportskih događaja u ponudi. U jednom momentu na televiziji nije bilo dostupno gotovo ništa od sportskih događaja, pa su se televizije fokusirale ne emitovanje repriza nekih zlatnih momenata iz istorije sporta. Sve ovo je na neki način nateralo bukmejkere da u svoj sistem integrišu potpuno novi vid klađenja – klađenje na virtuelne sportove.

Ukoliko do sada niste naleteli na ponudu virtuelnih sportova u kladionicama to je samo zato što niste dovoljno obratili pažnju na to. Doduše, ponuda virtuelnih sportova postoji već neko vreme, ali pravu ekspanziju su doživeli ove godine. Kako su godine prolazile tako su i grafika i opcije za klađenje na virtuelne sportove bivale sve bolje i bolje.

Virtuelni sportovi su u suštini kopije originalnih sportova i sada među njima nećete naći samo fudbal već i moto sport, trke konja i pasa kao i stoni tenis. Sa svim ovim dolazi i bezbroj različitih šansi za ostvarivanje dobitka. Kao i u stvarnom sportu i u virtuelnom možete videti da autsajderi pobeđuju favorite.

Ipak, virtuelni fudbal je broj jedina i iz godine u godinu izgleda sve realnije zahvaljujući napretku u grafičkim rešenjima koje daju provajderi igara. Virtuelne simulaten lige sada su zamenili “stvarni” timovi i šampionati. Ono što je posebno važno je da kod ovih sportova nema odmora, mečevi se bez prekida igraju tokom 24 sata svakog dana. Utakmice traju po par minuta taman koliko je dovoljno da se svi igrači upoznaju sa načinom na koji se mečevi odvijaju i kako se kladiti na njih. Kod virtuelnog sporta ne morate tražiti strimove, čekati početak meča ispred TV-a ili plaćati pretplatu. Nema bojazni od sudijskih grešaka jer program sam simulira mečeve. Ukoliko niste fan fudbala, tu su trke pasa i konja koje su izuzetno popularne u poslednje vreme.

Virtuelni sportovi nisu limitirani bilo čim i ništa na njih ne može da utiče zato su sve popularniji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE