Ništa od polufinala: Srbija završila učešće u Ligi nacija

Odbojkaši Srbije poraženi su od Kanade sa 3:2 u setovima (17:25, 21:25, 25:17, 25:20, 17:15). Izabranici Slobodana Kovača nisu uspeli da zadrže šansu da se plasiraju u polufinale.

Srpski odbojkaši imali su vođstvo od 2:0 u setovima. Borili su se naši reprezentativci, poveli su 23:13, a onda rutinski priveli set kraju. U drugom setu Srbija je nastavila svoju prepoznatljivu igru, Kanađani nisu imali mnogo šansi pogotovo kada su na servisu bili Kujundžić i Ivović.

Velika borba viđena je u nastavku meča. Kanađani su zaigrali bolje, blokirali su naše odbojkaše koji su morali juriti rezultat u ovom setu, ali Kanađani su ipak uspeli da dobiju treći set. Četvrti set je počeo loše za srpske odbojkaše, Kanada je čuvala stečenu prednost i osvojila i četvrti set.

Igrao se tajbrejk, u kome je bilo puno preokreta. Srpski odbojkaši ipak nisu uspeli da preokrenu meč u svoju korist te su završili učešće u ovogodišnjoj Ligi nacija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE