Partizan kreće u Sloveniju!

Posle 10 dana rada u Beogradu, fudbaleri Partizana danas putuju u Sloveniju, gde će nastaviti pripreme za narednu sezonu. U Sloveniji crno beli će odigrati 4 meča.

Prva utakmcia je protiv Mure, 26. juna, 4 dana kasnije igraju sa Koprom, za 4. jul je zakazan okršaj sa Krakovijom, a za 8. duel sa ekipom Rostova. Sve utakmice navijači će moći da gledaju na zvaničnom Jutjub nalogu FK Partizan.

Trener Aleksandar Stanojević će na put povesti ukupno 30 fudbalera, 26 igrača i 4 golmana, ali taj spisak nije konačan, jer klub iz Humske uveliko radi i na pojačanjima. Sejduba Suma je zbog problema sa vizom ostao u Beogradu, ali će se do kraja nedelje pridružiti saigračima.

Na spisku igrača za pripreme u Sloveniji nalaze se: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Lazar Slavković, Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Maki Banjak, Siniša Saničanin, Mateja Đorđević, Luka Subotić, Ivan Obradović, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Lazar Marković, Aleksandar Lutovac, Nikola Terzić, Nemanja Jović, Danilo Pantić, Samed Baždar, Bibras Natho, Sejduba Suma, Nikola Štulić i Marko Milovanović.

Povratak za Beograd planiran je za 9. jul

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Embid nakon poraza pričao o Denveru: Pogledajte Jokića i Mareja

Košarkaš Filadelfije, Džoel Embid smatra da je kratko vreme koje je aktuelni tim Filadelfije proveo zajedno ključ ovogodišnjeg neuspeha. Oni...

POVEZANE OBJAVE