Hakimi definitivno napušta Đuzepe Meacu: Inter je već pronašao zamenu!

Inter je navodno počeo s aktivnom potragom za igračem koji će zameniti Ašrafa Hakimija na desnom beku.

Čini se da će Hakimi biti žrtvovan kako bi podmirio dugove Interu i olakšao proračun za sledeću sezonu, ali bivšeg igrača Real Madrida biće jako teško zameniti.

Marokanski reprezentativac stigao je iz Real Madrida prošlog leta i pomogao Interu da osvoji svoj prvi Skudeto nakon 11 godina.

Hakimi je u prošloj sezoni odigrao 37 utakmica u Serji A pod vođstvom Antonija Kontea, gde je postigao 7 golova i imao 10 asistencija.

Čini se kako će Hakimi već nakon jedne sezone napustiti Đuzepe Meacu, jer Inter na njegovoj prodaji želi zaraditi najmanje 65 miliona evra.

Od primljenog iznosa, Gazeta dela Sport izveštava da je Inter spreman potrošiti 15 milionaa evra na njegovu zamenu, a ‘Nerazuri’ su naciljali Lacijevog defenzivca Manuela Lacarija.

Novi trener Intera Simone Inzagi odlično je sarađivao sa Lacarijem u Laciju, koji je, između ostalog, na njegov zahtev doveden iz SPAL-a pre dve godine za 14 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON SVETSKOG ZLATA: OI su poslednji izazov za Herberta sa Nemcima!?

Košarkaška reprezentacija Nemačke dominantno je osvojila prošlogodišnje svetsko prvenstvo. U finalu su savladali selekciju Srbije. Takmičenje završili bez poraza predvođeni...

POVEZANE OBJAVE