Morata: Razumem kritiku što nisam postigao gol, ali pretnje smrću mojoj deci su nedopustive

Alvaro Morata prolazi kroz težak period na Evropskom prvenstvu. Iako je Španija prošla grupnu fazu, napadač Juventusa je na meti žestokih kritika zbog svojih igara.

Do sada je postigao samo jedan gol i to u remiju protiv Poljske. U prvom meču protiv Švedske promašio je nekoliko prilika, u duelu sa Slovačkom nije iskoristio penal, dok su mu navijači u Sevilji žestoko zviždali pre početka utakmice.

Ipak, ono najgore dogodilo se posle remija 1:1 protiv Poljske. Tada je Morata bio jedini strelac za Španiju, ali to nije sprečilo navijače da ga vređaju na sve načine. Morata je sve otkrio razgovarajući za emisiju “El Partidazo” na radiju “COPE”.

Posle utakmice s Poljskom nisam mogao da zaspim devet sati”, počeo je Morata.

-Primio sam toliko pretnji, uvreda članovima moje porodice, poruka u kojima mi pišu kako se nadaju da će mi deca umreti. Ali sad sam dobro. Možda bih pre par godina bio uništen, rekao je Morata.

Razumem kritiku što nisam postigao gol, ali pretnje smrću mojoj deci su nedopustive. Stavite se vi u moju poziciju. Ne spavam noćima zbog adrenalina. Srećan sam što smo prošli dalje, međutim ovakve poruke me uznemiruju i onemogućavaju da svoj posao radim na pravi način, završio je španski fudbaler.

Španija i Hrvatska svoj meč osmine finala igraće u Kopenhagenu u ponedeljak od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE