Đoković pred Vimbldon:Moje samopouzdanje je prilično visoko

Srpski teniser Novak Đoković u prilici je da na Vimbldonu stigne Rafaela Nadala i Rodžera Federera po broju Grend slem titula a na Ju Es openu da ih prestigne.

Naš teniser je pre Vimbldona igrao u dublu sa Gomezom Ererom na Majorci gde su stigli do finala ali su predali meč zbog povrede Španca.

Novak je zadovoljan odrađenim i tim povodom je rekao:

Grend slemovi su moja najveća motivacija u ovom trenutku. Pokušavam da dostignem vrhunac na najvećim turnirima. Mislim da sam uspeo da igram najbolje kada je to bilo najpotrebnije tokom moje karijere.

Nada se da će nastaviti niz osvajanja najvećih titula u tenisu:

Moje samopouzdanje je prilično visoko. Osvojio sam dva velika turnira… Rolan Garos je uzeo mnogo od mene u mentalnom, psihološkom i fizičkom smislu. Ipak, doneo mi je mnogo pozitivne energije.

Đokovićev protivnik u prvom kolu biće Britanac Džejk Drejper:

Ne znam mnogo o Drejperu, moraću da pitam Janika Sinera o njemu i njegovoj igri. Moram da uradim domaći i pogledam neke od njegovih igara sa turnira u Kvinsu. Imaće publiku uz sebe i to može biti neugodno, a nema ni šta da izgubi. Pristupam veoma ozbiljno.– zaključuje Đoković.

Naš teniser će odbranu titule u Londonu početi u ponedeljak od 14:30 na Centralnom terenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGLA POTVRDA: Inter dogovorio potpise dve velike zvezde

Fudbaleri Intera na zanimljiv način osvojili su 20. naslov prvaka Italije, auveliko se razmišlja o sledećoj sezoni i obrani...

POVEZANE OBJAVE