Zvanično: Spanulis objavio kraj karijere!

Legendarni grčki košarkaš Vasilis Spanulis objavio je danas kraj fantastične karijere. On je to saopštio na svom zvaničnom Instagram profilu.

Nedavno sam obelodanio predsednicima kluba da je vreme da zatvorim najveće poglavlje mog života i zahvalio sam im na svemu što smo postigli zajedno. Bila je ovo teška, ali ne i tužna odluka. Košarka mi je podarila jedinstveno putovanje puno dinamičnih trenutaka i nezaboravnih emocija. Dala mi je sve, a ja sam uzvratio istom merom. Olimpijakos se ispostavio kao moja sudbina, najlepša luka. Odlazim ponosan na sve ono što je osvojeno, ali i na ono što je izgubljeno posle teške borbe. Povrh svega, odlazim ispunjen, jer sam proživeo više nego što sam sanjao, napisao je Spanulis.

Iako je dobio poziv za kvalifikacije, zbog povrede koju je zadobio ostala je nada da će možda zaigrati u Tokiju ako se Grčka izbori za mesto na Igrama. Međutim, slavni Grk je prelomio.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina se oglasila saopštenjem: Ozbiljna liga ovo sebi ne bi smela da dozvoli

Vojvodina je izdala saopštenje povodom dešavanja u finalnoj seriji ABA 2 lige. Spartak je na domaćem terenu u drugom meču...

POVEZANE OBJAVE