Cicipas: Pokušaćemo zaustaviti Novaka i staviti tačku na njegov san

Grčki teniser Stefanos Cicipas u izjavi za medije je rekao da može dobro da igra na travi, a osvrnuo se i na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i njegovu istorijsku poteru.

Igrali su Đoković i Cicipas u finalu Rolan Garosa, ali Srbin je još jednom pokazao dominaciju i osvojio ovaj grend slem.

On je kompletan igrač i ima potencijal da to učini. Mi kao mlađa generacija, mada više ne zovem sebe članom mlađe generacije, ali mi smo gladni i želimo da ostvarimo nešto slično jednog dana. Tu smo da ga zaustavimo i da na neki način stavimo tačku na njegov san, rekao je Cicipas.

Grk je dodao da je Đoković jedan od najvećih svetskih tenisera ikada i da će na travi biti izuzetno teško igrati protiv njega.

Biće teško. Lično, veliki mi je izazov da igram sa njim, jedan je od najvećih koje je tenis ikada video. S razlogom je tu gde jeste, i naporno je radio kako bi tu došao. On je neko ko u ovom trenutku misli za sebe da je najbolji, zato tako i igra. Takođe, moram da kažem da je trava podloga na kojoj ima samopouzdanja i igra dobro. Još je dug put do našeg potencijalnog susreta (u polufinalu), neće ni jednom ni drugom biti lako, dodao je Cicipas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Biberović: Sa 13 godina sam gledao Partizan zbog Bogdana

Košarkaš Fenerbahčea Tarik Biberović ima sjajnu sezonu u turskom klub, a za  za “Basket News” je govorio o svojoj karijeri,...

POVEZANE OBJAVE