Spisak igrača za kvalifikacije: Kokoškov saopštio još loših vesti za srpski tim

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Igor Kokoškov neće moći da računa na Branka Lazića i Nikolu Milutinova na turniru za kvalifikacije na Olimpijske igre u Tokiju.

Takođe, u timu neće biti Vanja Marinković koji je u ovom momentu višak, a još jedno ime će biti precrtano sa spiska.

Kokoškov je na konferenciji za medije govorio o sastavu tima pred kvalifikacioni turnir.

Nikola Milutinov nije u balonu, on radi u svom programu, uz reprezentaciju je, ali nije u balonu. Nažalost, imam lošu vest za javnost – Branko Lazić je danas, pre nekoliko sati se to desilo, morao da odustane. Zbog zdravstvenog stanja ne može da nastavi rad sa nama. Znamo sve o Laziću kao igraču i čoveku”, rekao je Kokoškov.

Očekuje se da sa selektorovog spiska “otpadne” još jedno ime.

“Imamo 13 igrača, imamo večerašnji trening, posle sastanaka i treninga odredićemo ko će još otpasti. Ali i taj 13. igrač biće uz tim, ostaće sa nama i biće u kombinaciji za dalji rad, zaključio je Kokoškov.

Na trenutnom spisku su Miloš Teodosić, Filip Petrušev, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Dragan Milosavljević, Stefan Jović, Vasilije Micić, Dejan Davidovac Davidovac, Aleksa Avramović, Ognjen Dobrić, Danilo Anđušić, Dalibor Ilić i Boban Marjanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VRATIO FILM: Košarkaš Reala o tuči u Madridu, nema loše uspomene (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida još uvek čekaju ko će im biti protivnik u plej-ofu Evrolige. Nakon uvedenog plej-ina, to će biti...

POVEZANE OBJAVE