Kokoškov: Važno je da smo ostvarili pobedu

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Dominikansku Republiku sa 94:76 u prvom meču kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju.

Dominikanska Republika pružila je dobar otpor i bila u egalu sa Srbijom 69:69, ali onda je naša ekipa svojim kvalitetom uspela da preokrene i pobedi na meču.

Posle meča selektor Srbiji Igor Kokoškov je istakao:

– Kao što sam očekivao bila je teška utakmica, morali smo da se naviknemo na njihovu brzinu. Na početku meča smo branili igru 1 na 1, dobro smo počeli i dobro branili, ali nakon toga nismo imali discipline da nastavimo u tom ritmu i dali smo im samopouzdanja.  Ali, treba da budemo srećni i zadovoljni, bez obzira na prisutna imena teško je okupiti tim, imamo igrače koji su se priključili pre tri dana. Nije lako igrati na ovakvom nivou, ali tako je, kako je. Ključno je bilo što su volja i snalažljivost presudili u finišu, bilo je mnogo grešaka, ali je važno da smo ostvarili pobedu, rekao je Kokoškov.

Naredni meč u okviru kvalifikacija Srbija igra u sredu od 20 časova i 15 minuta, a rival će im u hali „Aleksandar Nikolić“ biti selekcija Filipina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hvang o navijačima Partizana: Znao sam da će to raditi, bilo je strašno

Vezista Crvene zvezde In-Bom Hvang je izneo svoje utiske nakon meča sa Partizanom. - Kao što vidite, svi su srećni....

POVEZANE OBJAVE