NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Engleska 2.80, Rozenborg 1.80, Valerenga 1.65

Ah, taj fudbal… Evropsko prvenstvo, Kopa Amerika, nacionalna prvenstva širom sveta i nama nikad dosta!

Sigurni smo da ni vi niste propustili nijednu utakmicu, baš kao ni mi, a i zašto bismo? Reprezentacije nas uvek iznova i iznova oduševe. Holandija i Portgalija jesu eliminisane sa Evropskog prvenstva, što u određenoj meri predstavlja iznenađenje, ali zapravo je prava istina da nas fudbalski spektakl TEK ČEKA!

Kladionica Meridian igračima poklanja 2.000 DINARA za online klađenje

A, gde je fudbal – tu je i klađenje! Idealna kombinacija! Ovog puta donosimo vam sjajne informacije, ako niste znali sve dok traje EURO2020 imate neverovatnu priliku da OSVOJITE AUDI!

OVDE se raspitajte kako, a mi vam možemo pomoći u toj trci.

Naime, ako kliknete OVDE dobijate BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, koji možete iskoristiti za EURO SPECIJALE i uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI sastaviti šampionski tiket.

A, evo i šta možete da „stavite“ na njega.

ENGLESKA – NEMAČKA, KEC 2.80

(Utorak 18.00)

Naravno, ne možemo preskočiti Evropsko prvenstvo, a ono nam donosi sjajan meč između Engleske i Nemačke. Stvar je jasna, Englezi žele da “vrate fudbal kući“, a Nemci da pokažu zašto su jedni od glavnih favorita za osvajanje ovogodišnjeg šampionata.

Kladionica Meridian igračima poklanja 2.000 DINARA za online klađenje

Engleska je u grupnoj fazi do sada upisala pobedu protiv Češke, remi protit Češke i pobedu protiv Hrvatske. Oba trijumfa ostvarili su minimalnim rezultatom, pa slobodno možemo reći da nas nisu baš oduševili.

Na drugoj strani, ne blistaju ni Nemci, jedina svetla tačka jeste ubedljiva pobeda nad aktuelnim šampionom Evrope, Portugalom (4:2), dok su poraženi od Francuske (1:0) i odigrali nerešeno sa Mađarskom (2:2).

Jedva su prošli Nemci, ali – prošli su. Međutim, jasno je da i jedni i drugi moraju da se “probude“ ako žele plasman u četvrtfinale.

Ovaj tiket mogli bismo da “začinimo“ i nekim klupskim utakmicama, zar ne? Pa, idemo dalje, tačnije “selimo se“ u Norvešku.

ROZENBORG – HAVESUND, KEC 1.80

(Sreda 18.00)

Ova da tima sastaće se u desetom kolu šampionata Norveške, a kako se nalaze na šestom, odnosno devetom mestu – jasno je da nas čeka velika borba.

Kladionica Meridian igračima poklanja 2.000 DINARA za online klađenje

Bodo i Molde dominaraju prvenstvom, ali ništa manje nije zanimljivo ni na sredini tabele, a ako je verovati bukmejkerima, Rozenborg je veliki favorit i tu vas čeka kvota 1.80.

VOLERENGA – SARPSBORG, KEC 1.65

(Četvrtak 20.00)

Zadržaćemo se još malo u Norveškoj, pošto nas tu čeka još jedan zanimljiv duel. Naime, snage će odmeriti trećeplasirana Valerenga i Sarpsborg, koji se nalazi na 11. poziciji.

Kako je tek deseto kolo u toku, jasno je da ekipe podižu formu i da nas do kraja čekaju brojna iznenađenja, pa ako ste spremni da okušate svoju sreću – “ispoštujte“ kvotu 1.65 na Valerengu.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRA I NA MADRIDSKOJ ŠLJACI: Nadal objavio važne vesti pred početak turnira

Nakon turnira u Brizbejnu početkom godine, Rafael Nadal se vratio tenisu na takmičenju u Barseloni. Posle pobede nad Flaviom Kobolijem,...

POVEZANE OBJAVE