Novi trener Fiorentine precrtao Riberija: Legendarni Francuz svejedno ostaje u Seriji A?!

Prema pisanju Skaj Sporta, Fiorentina neće ponuditi novi ugovor Franku Riberiju, pa će iskusni Francuz napustiti Artemio Franki kao slobodan igrač.

Tridesetosmogodišnjak se ‘Violi’ besplatno pridružio nakon 12 čudesnih godina u Bajern Minhenu, potpisavši ugovor u augustu 2019. godine.

Ugovor mu ističe 30. juna, a budućnost je uveliko zavisila o tome ko će preuzeti poziciju trenera Fiorentine. Skaj sport izveštava da Riberi nije u planovima trenera Fiorentine, pa mu klub neće ponuditi novi ugovor.

Riberi je navodno još uvek željan da igra u Italiji, pa ostaje da vidimo hoće li potpisati za neki drugi klub iz Serije A.

Postigao je dva pogotka i podelio sedam asistencija u 29 nastupa u Seriji A prošle sezone, ali Fiorentina se borila za opstanak veći deo prvenstva.

Riberi je u decembru 2019. operisao zglob zbog kojeg je pet meseci bio izvan pogona.

Dodajmo kako je veliki deo navijača Fiorentine razočaran ovakvom odlukom novog trenera te smatra da je Riberiju trebao biti ponuđen novi, jednogodišnji ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE