Atlanta izjednačila, Bogdanović odličan!

Košarkaši Atlante izjednačili su na 2:2 u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige pošto su noćas na svom terenu pobedili Milvoki sa 110:88.  Reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović je sa šest trojki izbušio odbranu Baksa.

Dobro je Atlanta počela četvrti meč, brzo stekla i dvocifrenu prednost,koju je Milvoki do kraja četvrtine potpuno uspeo da anulira. Atlanta se nije slomila i u drugoj deonici su ponovo uspeli da izgrade dvocifrenu prednost, ali ovog puta nisu dopustili Milvokiju da se vrati. U drugom poluvremenu je nastavila Atlanta sa odličnom igrom kada je uspela da dođe i do maksimalne prednost od 25 poena i zatim sačuva to vođstvo i stigne do trijumfa. Možda je Milvoki i mogao da pokuša povratak u meč, ali je u trećoj četvrtini Janis Adetokumpo napustio igru zbog povrede i nije se vraćao na parket.

Najefikasniji u Atlanti bio je Lu Vilijams sa 21 poenom imao je i 8 asistencija, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 20 poena uz 5 asistencija i 3 skoka, dok je Klint Kapela upisao 15 poena.

Najbolji gostujućoj ekipi bio je Džru Holidej sa 19 poena, Kris Midlton je dodao 16 a Janis Adetokunbo je postigao 14 poena.

Za Atlantu zbog povrede zgloba nije nastupao jedan od najboljih igrača ekipe, Trej Jang.

Peti meč finala Istočne konferencije igra se u noći između četvrtka i petka, u Milvokiju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE