Iskusni napadač stigao u Vojvodinu!

Dosadašnji napadač Inđije Nebojša Bastajić novi je član fudbalskog kluba Vojvodina. Bastajić je potpisao ugovor na dve godine, a danas se priključio ekipi na pripremama u Sloveniji.

Tom prilikom izrazio zadovoljstvo zbog potpisa za „staru damu“.

 -Jako mi je drago što sam potpisao za Vojvodinu, jedan od naša tri najveća kluba. Gledao sam utakmicu sa Murom, utisci su pozitivni, ali još je rano za bilo kakve prognoze, noge su teške od priprema, tako da ćemo biti samo bolji, rekao je Bastajić.

On je naglasio da se nije mnogo dvoumio kada je stigao poziv Vojvodine.

– Iskreno sve se brzo izdešavalo, ime kluba i renomea koji ima Vojvodina imalo je presudan uticaj da prihvatim ponudu, ističe Bastajić, koji je istakao da se podjednako dobro snalazi na pozicijama levog krila i centralnog napadača.

– Na tim pozicijama se najbolje snalazim, ali po potrebi mogu da igram i polušpica i desno. Najvažnije je da ekipa pobeđuje i beleži što bolje rezultate i da budemo u vrhu tabele. Kada budemo kao tim igrali dobro, onda ću i ja biti bolji – kaže 30-godišnji Bastajić.

On je prošle sezone postigao devet prvenstvenih pogodaka i nada se da će mu golgeterski učinak biti još bolji u Vojvodini, ali da će njegov zadatak biti i da prenese iskustvo mlađim igračima.

– Saigrači su me odlično prihvatili, ima tu nas nekoliko iskusnijih koji ćemo biti tu da pomognemo i savetujemo mlađe igrače. Imamo mnogo prostora za napredak – zaključio je Bastajić uz napomenu da nije igrao utakmice od poslednjeg kola Super lige Srbije te da će mu „biti potrebno malo vremena  da pronađe ritam.

Bastajić je pre Inđije, nastupao za TSC, Dobanovce, Smederevo, Bangkok, Bežaniju, Vataniakos, Srem Jakovo i Voždovac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE