Kokoškov: Ne bih još o povredi Jovića

Još jedan slab meč, ali i veoma bitna pobeda reprezentacije Srbije. Orlovi su savladali i Filipine i sada mogu da se okrenu mislima ka polufinalu. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov rekao je da ima mnogo zamerki na igru svog tima, ali i da je pobeda najbitnija.

Čestitam Filipinima, trener Boldvin radi odličan posao, njegov tim je dobar i voli da se takmiči. Sledeća stvar je da želim Stefanu Joviću brz oporavak. Videćemo uskoro koje prirode je povreda. Teška utakmica, bez obzira na to koliko je kratko ova ekipa na okupu. Nedostajalo nam je nekoliko igrača, cilj je bio da pobedimo i to smo uradili. Nije bilo slatko, nije bilo lepo za gledanje, ali uspeli smo u tome, rekao je Kokoškov i dodao

Imali smo kraću rotaciju večeras, to su bile okolnosti. Težak je bio i rival, ali nismo imali izbora, morali smo da pronađemo način da pobedimo, sa kim god da igramo, mora da bude tako, moramo uvek da pronađemo način. Ja samo vodim ovu grupu ljudi i zahvalan sam na tome, oni daju sve od sebe. Ovo je novi tim, ponavljam to, imali smo samo tri treninga. Navijači žele da vide kako pobeđujemo, nije lako, ali nastavićemo tako, naša mantra je uvek fokus na sledećoj utakmici.

Rival Srbiji u polufinalu biće Portoriko ili Italija

-Oba tima su sjajna, nemam nikakve sklonosti. Igrali smo protiv Portorika na Akropolis kupu, a Italijane poznajemo dobro. Ko god da igra u polufinalu, moramo da pobedimo sve utakmice kako bismo se plasirali na Olimpijske igre.

Utakmicu je obeležila i povreda Stefana Jovića koji je morao da napusti parket

Ne bi bilo fer da pričam sada o Jovićevoj povredi, sada dok pričamo verovatno je na snimanjima, nisam stručan da pričam o toj povredi, rekao je selektor Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE