Održana skupština: Odlazi li Čović iz Zvezde?

Košarkaški klub Crvena Zvezda održao je redovno zasedanje skupštine kluba a poslednje u ovom sazivu jer su rukovodećim organima: predsedniku, predsedništvu i upravnom odboru istekli mandati.

Kako se navodi u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana, ovo zasedanje imalo je osam tačaka dnevnog reda i to:

1. Donošenje Odluke o usvajanju zapisnika sa redovne sednice Skupštine Košarkaškog kluba Crvena zvezda u 2020.godini, održane 03.08.2020. godine ;

2. Donošenje Odluke o usvajanju finansijskog izveštaja za 2020. godinu za preduzeće Zvezda Forever d.o.o. ;

3. Donošenje Odluke o usvajanju finansijskog izveštaja za 2020. godinu za preduzeće Fourred.d.o.o. ;

4. Izveštaj o poslovanju košarkaškog kluba Crvena zvezda u sezoni 2020/21 i planovi za sezonu 2021/22;

5. Donošenje Odluke o usvajanju finansijskog izveštaja KK Crvena zvezda za 2020. godinu i mišljenja ovlašćenog revizora o finansijskom izveštaju KK Crvena zvezda za 2020. godinu;

6. Izveštaj o sportskim rezultatima u sezoni 2020/21 i planovi za sezonu 2021/22;

7. Informacija o proceduri i pripremi Izborne Skupštine KK Crvena zvezda i javni poziv članovima kluba za predlog kandidata za članove Skupštine KK Crvena zvezda

8. R a z n o.

Predsednik Nebojša Čović sumirao je prošlu sezonu ali i celokupan svoj petogodišnji mandat na čelu Zvezde. Kako stoji dalje u saopštenju:

KK Crvena zvezda je u prethodnom petogodišnjem mandatu samo potvrdila sa ljudima koji rade u sistemu našeg kluba, da je pobedila na svim poljima i pozicionirala se kao vodeći klub u regionu u svakom aspektu – rezultatski, organizaciono i kao prepoznatljiv klub i brend i u evropskim okvirima.

Čović se osvrnuo i na finansijski izveštaj na koji je u bitnoj meri uticala pandemija korona virusa. Sa druge strane, sportski direktor Filip Sunturlić obavestio je članove Skupštine o aktivnostima u protekloj sezoni kao i o planovima za sledeću i tekući prelazni rok.

Na kraju zasedanja odlučeno je da se raspišu izbori obzirom na istek mandata rukovodećim organima. To bi, prema najavama iz kluba trebalo da bude početkom avgusta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred Večiti derbi: Nemamo posebno opterećenje, ovde imamo tri različita takmičenja

Sutra od 18 časova će se na stadionu "Rajko Mitić" po treću put ove sezone sastati Crvena zvezda i...

POVEZANE OBJAVE