Sramne scene u reprezentaciji Francuske, vređali se svi redom, čak i majka jednog igrača imala reč

Francuska je važila za glavnog favorita na Evropskom prvenstvu, ali nisu mogli dalje od 1/8 finala gde su posle penala ispali od Švajcarske.

Posle meča jedan za drugim izbijaju skandali koji su se desili za vreme meča, a i potom.

Prvo na samom terenu igrači su se vređali međusobno. Prvo je Rabio napao Pogbu, pa Varan isto uradio Pavaru, da bi onda i Pavar napao Pogbu.

Na kraju, posle meča uključila sa i Veronika Rabio koja je napala Kilijana Mbapea zbog načina na koji je šutirao penal, zbog kojeg su “trikolori” otišli kući.

Treba da ga bude sramota. Pucao je više nego očajno za igrača njegovog kvaliteta. Pucao je prelagano. Nadam se da ćete ga naučiti pameti i zato što je previše arogantan, rkla je Veronika novinarima.

Ona su tu nije zaustavila. Imala je još ponešto reći rporodicama francuskih reprezentativaca, ponajprije Mathijasu i Florentinu Pogbi, starijoj braći Pola Pogbe koji su sedeli red iza nje. Njima je prigovarala zato jer je Pol izgubio loptu nakon čega je Švajcarska postigla gol za 3:2.

Predstavnici medija koji su se našli u blizini tvrde kako je Veronika Rabio divljala punih dvadesetak minuta, a onda se okomila i na njih zamerivši im da svojim pristranim tekstovima ‘štite bahatog i arogantnog Mbappea’ i kako su ‘previše popustivlji i nekritični prema Pogbi’.

U svakom slučaju klasičan cirkus.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE