Stanković najavio dolazak napadača

Trener fudbalera Crvene Zvezde govorio je za klupsku televiziju o toku priprema u Austriji, budućim protivnicima i planiranim pojačanjima.

On je zadovoljan onim što je njegov tim pokazao protiv Gaka:

-Zadovoljni smo time što su momci odradili, krenuli smo jako, dobro smo odradili utakmicu. Bilo je nedostataka, videli smo ih i radićemo da ih uklonimo. Momci su došli tip-top na pripreme. Nekad mi dođe da se uštinem da vidim da li je sve ovo stvarno. -rekao je on.

Naredni rival im je solunski Aris:

Protivnik u četvrtak će da bude dosta ozblijniji. Porasli smo energijom. Videćemo sutra na čemu smo. Protiv GAK-a je bilo dobro. Hoćemo energiju koja nas je krasila prošle godine. To treba podeiliti na tri stvar: organizaciju, fizički napor i talenat. Baš tim redosledom. Tome težimo svaki dan. Sutra ćemo da podižemo minute. Igraće 65 minuta, pa protiv Rumuna će da igraju ovi momci sa manjom minutažom. Protiv Šturma ćemo normalno da igramo sa normalnim izmenama.

Prema Stankovićevim rečima, kada je u pitanju prelazni rok, radi se na dovođenju špica:

Radimo na špicu. Ima par interesantnih imena. Ne ide nam na ruku prelazni rok. Još je rano. Za mesec dana će nama da nude igrače, a sada mi moramo da ih tražimo. Dva igrača dolaze koliko sutra i prekostura. Špic za četiri ili pet dana.

Nakon što je selekcija Austrije završila učešće na Evropskom prvenstvu, novi igrač Crvene Zvezde Aleksandar Dragović moći će da se priključi timu:

Dragović dolazi 5. jula. Mislim da mu je osam-devet dana dosta da malo zaboravi na fudbal. Odigrao je EP na visokom nivou. On ima veliko iskustvo, odigrao je 105 ili 106 utakmica za reprezentaciju. Doneće nam mnogo, stabilnosti i mirnoće. Doneće razliku.– zaključuje Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE