Bufon imao ponudu – CRVENE ZVEZDE!?

Đanluiđi Bufon je ovog leta io slobodan igrač. Ugovor sa Juventusom mu je istekao, tako da je imao dosta ponuda gde će nastaviti karijeru.

Na kraju je odabrao klub u kojem je ponikao – Parmu. Potpisao je dvogodišnji ugovor jer veruje u ambiciozni projekat novih amaeričkih vlasnika.

Poznato je da je legendarni golman imao dosta ponuda za nastavak karijere, a njegov agent Silvano Martina je otkrio neveroavtan detalj za ljubitelje fudbala u Srbiji.

Naime, on je izjavio da je među klubovima koji us želeli Bufona bio i srpski šampion Crvena zvezda!

Ideja se rodina pre dve nedelje. Imajući u vidu njegove godine, imao sam gomilu predloga, govorimo šest-sedam klubova. Među njima su bila tri brazilska kluba, ponude koje su prijale, ali koje nisu mogle da se u obzir zbog porodičnih. Pre nego što smo potpisali za Parmu pozvala nas je Crvena zvezda. Vraćajući se iz Rima, otišao samo do njega i tada mi je rekao da je prolazeći kroz Parmu osetio jake emocije i tada je shvatio da je to klub koji želi. To je bilo romantično, rekao je Martina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OBOREN REKORD EVROLIGE: Olimpijakos demolirao Barselonu i izborio majstoricu, srpski centri odlični! (VIDEO)

Košarkaši Olimpijakosa izborili su majstoricu u četvrtfinalu Evrolige, pobedom u četvrtoj utakmici nad Barselonom u Pireju sa 92-58! Grčki tim...

POVEZANE OBJAVE