ITALIJANI NA NOGAMA: Hames Rodrigez stiže u Seriju A, dobiće 18.000.000 evra za tri godine

Nakon višemesečne sage, Hakan Čalhanoglu odlučio se oprostiti od navijača Milana na neverovatan način: potpisom sa gradskim rivalom Interom.

Sada je intenzivna potraga za njegovim naslednikom u Milanu i postoji nekoliko izvora koji sugerišu da je prioritet ‘Rosonera’ Hames Rodrigez.

Kolumbijski novinar Dijego Rued tvrdi da je Milanu pružena prilika da dovede 29-godišnjaka iz Evertona, verovatno od strane njegovog agenta Mendeza sa kojim se klub sastao prošle nedelje.

Prema Vitu De Palmi iz ESPN-a, izvori su mu otkrili da je Milan “vrlo blizu realizacije” dogovora sa Hamesom. Dodaje da se spominje cifra od 18 miliona evra plate tokom tri godine, ali prave brojke “najteže je otkriti”.

Podsetimo, Hames je pre tri godine bio vrlo blizu dolaska u Seriju A, kada je navodno dao ‘zeleno svetlo’ za transfer u Napoli, ali Italijani nisu uspeli da se dogovore sa njegovim tadašnjim klubom Real Madridom.

Međutim, kako sada stvari stoje, kolumbijski ‘superstar’ će na kraju ipak zaigrati u elitnom rangu italijanskog fudbala, ali u dresu Milana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE