Jović ne može na Olimpijske igre

Novi udarac za košarkašku reprezentaciju Srbije. Ukoliko se Orlovi budu plasirali na Olimpijske igre u Tokiju, u timu neće biti ni Stefana Jovića.

Odlični plejmejker se povredio u finišu utakmice sa Filipinima na kvalifikacionom turniru u Beogradu prilikom prodora ka košu, a ustanovljeno je da ima rupturu mišića koja zahteva oporavak od pet do sedam nedelja, piše Mozzart sport.

Veliki maleri prate košarkašku reprezentaciju Srbije. Zbog ranijih povreda ili oporavaka od njih, na kvalifikacionom turniru u Beogradu ne igraju: Nikola Milutinov, Vladimir Lučić, Nemanja Nedović, Marko Gudurić, Branko Lazić, Miroslav Raduljica, Vanja Marinković i Ognjen Jaramaz, a probleme sa lakšim povredama vuku Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić i Vasilije Micić koji zbog toga nisu igrali protiv Filipina. Ako na sve to dodamo da se reprezentaciji Srbije nisu odazvali NBA igrači Nikola Jokić, Aleksej Pokuševski i Alen Smailagić, a da Bogdanović i dalje igra sezonu sa Atlantom, jasno je da su u Igor Kokoškov i reprezentacija Srbije u velikim problemima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE